menu
Huize Marleen
Vijverhofstraat 179a
3032 SM Rotterdam
010 - 220 10 10

Contact, bij ons werken en Routebeschrijving

Huize Marleen
Vijverhofstraat 179a
3032 SM Rotterdam
Telefoon 010 - 220 10 10
marleen@huizemarleen.nl

Elke dag open van 12.00 tot 22.00 uur.

Wil je bij ons werken?

Jonge dames vanaf 21 jaar zijn van harte welkom. Er is bij ons ook plaats voor dames die alleen willen masseren.

De kamers zijn voorzien van douche of bad, romantische muziek, en een veiligheidsknop. Hygiëne en Veiligheid zijn voor ons en jou erg belangrijk.

We werken met het opting-in systeem dus je hebt geen zorgen over je administratie, we betalen elke dag uit en je ontvangt direct een bewijs van afdracht van je vaste lasten. Onze klanten zijn serieuze zakenmensen, daarom is het belangrijk dat jij ook verzorgd bent en klasse hebt. Kom je van ver; dan is overnachten mogelijk (appartementen beschikbaar, voor korte en langere tijd)

Bel of mail (marleen@HuizeMarleen.nl) ons, maak een afspraak en kom vrijblijvend langs, Vijverhofstraat 179a, dan kan je zelf zien hoe luxueus en gezellig ons huis en team is.

Groetjes Marleen

Routebeschrijving

Huize Marleen vindt u in de Rotterdamse wijk het Oude Noorden (Agniesebuurt), en vanaf de snelweg (A20 Gouda - Hoek van Holland) staat u in vijf minuten bij ons voor de deur. Op de snelweg A20 kiest u voor afrit 14, en houdt u het centrum van Rotterdam aan. U komt dan vanzelf op de Schieweg. Vanaf het verkeersplein bij de snelweg gaat u bij het vijfde stoplicht linksaf . U rijdt dan op de Bergweg. U gaat bij de eerste straat rechtsaf, dit is de Banierstraat. Dan de eerste straat links, dit is de Vijverhofdwarsstraat, hierna gaat u linksaf en u rijdt dan al op de Vijverhofstraat. U vindt ons na 200 meter aan de rechterkant, de dubbele groene deuren.

Let op; in de Vijverhofstraat geldt een éénrichting verkeerssituatie en kunt u alleen op bovenstaande wijze ons bereiken, dus niet vanaf de Bergweg de Vijverhofstraat inrijden.

Parkeren:

In een groot deel van Rotterdam en dus ook in onze wijk moet er voor het parkeren betaald worden. Bij ons in de straat en de omliggende straten moet elke dag van 09.00 tot 18.00 betaald worden voor het parkeren, behalve op zondag dan hoeft er alleen van 12.00 tot 18.00 uur betaald te worden voor het parkeren. Indien er geen parkeerplaats is bij ons voor de deur, kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage onder de Albert Heijn in de Voorburgstraat (deze ligt in het verlengde van de Vijverhofstraat). Als u bij ons voor de deur rechtdoor rijdt; de Bergweg oversteekt vindt u de parkeergarage na 200 meter aan uw rechterhand.

Parkeergarage Voorburgstraat
Voorburgstraat 200 Rotterdam
Let goed op de openingstijden!
Route per auto
Voer de postcode (bijv.: 1234AB) of het adres (bijv.: Stationsstraat 2, Rotterdam) van uw vertrekpunt in en klik op 'bereken route' .
Huize Marleen
Vijverhofstraat 179a
3032 SM Rotterdam